Ervaringen van cliënten

Stoppen met roken


Mijn man en ik zijn beiden al 2 weken rookvrij… Natuurlijk niet zonder moeite maar we hebben in het verleden al van alles geprobeerd zoals pleisters, pillen, etc. etc. en daar zagen we toch wel veel meer bij af. Aanrader voor iedereen maar je hebt wel gelijk met je stelling dat je het zelf echt moet willen. Als je er niet 100% achter staat dan helpt geen enkele methode.

Bedankt!!! Groeten, Ingrid

Angst controle verlies


Hi Mike,

Sorry, het heeft even geduurd maar hier dan toch even een berichtje hoe het gegaan is sinds de sessie in september i.v.m. mijn angst om de controle te verliezen. Hierdoor had ik last van vliegangst, angst om bij iemand in de auto te zitten, kortom bang voor alles waar ik zelf geen controle over had.

Nu, een week na de sessie zijn we zowaar naar Spanje geweest met het vliegtuig en het ging super! Vliegen zal nooit echt mijn hobby worden maar ik zat volledig ontspannen in het vliegtuig.

Hetzelfde geldt eigenlijk voor het autorijden. Mijn man is in de zevende hemel dat ik niet meer “meerijd” en zelf zit ik er ook een stuk ontspannender bij.

Ingrid

Afvallen


Vijf weken geleden ben ik bij Mike geweest omdat ik het laatste jaar 10 kilo ben aangekomen (terwijl ik al te zwaar was). Verschillende pogingen gedaan maar het lukte me niet van de lekkere dingen af te blijven. Een sessie bij Mike was ‘mijn laatste hoop’.
Rond 15:30 kwam ik thuis, een tijdstip waarop normaal koekjes e.d. tevoorschijn komen maar nu had ik meer zin in een appel. Huh?!
De boterhammen met hagelslag die ik de afgelopen weken heb gegeten zijn op één hand te tellen. Ik heb meer trek in mager beleg…. Nog steeds eet ik lekkere (en ongezonde) dingen maar ik weet beter maat te houden en maak gezondere keuzes. De eerste vijf kilo zijn er af:-)
Erg bijzonder dat dit kan. Zeker een aanrader!

Liefs Lian

Stoppen met roken en Claustrofobie lift


Echt super ben nu bijna 4 weken gestopt en Mari durfde 40 jaar niet in de lift en stapt er nu zonder moeite in bedankt Mike de wolf.

Ineke & Mari

Paniekaanvallen


Enige tijd geleden een hypnose sessie gehad. Ik ben al jaren bekend met angst en paniekaanvallen waardoor ik steeds minder tot bijna niet naar buiten durfde. Met het idee we zullen zien eigenlijk na de sessie met een grote glimlach de deur uitgelopen. Stiekem 2 natte oogjes. Tot op de dag van vandaag kan ik weer heerlijk genieten van het buiten zijn en vooral mijn 2 kleine kids een weer enigszins normale jeugd te geven… Dit betekend voor mij iets wat ik met geen enkele zin kan omschrijven. Ik neem snel weer contact met je op!

Liefs Vera.

Afvallen


Ik ben 5 jaar geleden gestopt met roken was 20 kilo aangekomen. Ik ben 9 mei bij hem geweest ben al bijna 10 kilo afgevallen geweldig xx

Gonnie

Stoppen met roken


Yeahhhh! Wat ben ik blij dat ik 16 weken geleden bij Mike was!
Ik ben gestopt en zonder veel moeite!
IK……..! Een verstokte roker die al 100x was gestopt en 101x weer begonnen. Mike Thanx!

Stefanie

Angsten


Eind Juni bij Mike geweest voor mijn angsten en ik moet zeggen dat het super heeft geholpen ben super blij zeker een aanrader als je graag van je angsten af wil zoals ik. Ik kan weer alle dingen doen die ik wil zonder eerst 10 keer na te denken of ik het wel kan, helemaal geweldig.

Nancy

Emotionele Bagage


Ik heb twee sessies gehad nu, en beide hebben mij op weg geholpen naar een leven zonder te veel emotioneel bagage. Ik voel me lichter, en heb hiermee de aanzet gegeven om nog dieper op de problemen in te gaan en ze dus écht te behandelen. Het heeft me moed en kracht gegeven. En ik sta nu al veel positiever en beter in het nu. Dank je wel Mike!!

Carolien

Stoppen met roken


6-7-2017 gestopt met roken met behulp van hypnose en tot nu toe gaat het helemaal top geen behoefte meer aan een sigaret en dat van een echte verslaafde (30 sigaretten per dag) naar niet roker….bedankt Mike

Jandri

Emotionele bagage


Lieve Mike,

Voordat ik op vakantie ga wil ik je nog even iets laten weten hoe het mij is vergaan na de sessie van woensdag. Toen ik naar de auto liep voelde ik mij 30 kilo lichter, had een echte lach op mijn gezicht, geen pijn met lopen en de hele wereld was van mij! Ik voelde mij vol kracht en zelfvertrouwen, voor het eerst sinds jaren liep ik zonder pijn rechtop! Ik slaap heerlijk en als ik wakker ben dan voel ik mij eindelijk verkwikt en vol energie!

Ik ben mij ervan bewust dat er nog reacties kunnen komen maar ik verwacht het eerlijk gezegd niet, ik denk dat ik alle troep in de openhaard heb gegooid. Ik hoor mijzelf weer hardop zingen heb geen pijn meer en kijk heel anders uit mijn ogen. Mike wat ben ik blij met je, ik denk dat het ook komt omdat ik mij volledig aan de hypnose over kon geven(in mijn idee). Hoe dan ook ik ben weer terug, ik geniet en heb de moed om alles aan te pakken! Maar eerst een weekje naar de Harz in Duitsland.

Mocht het zo zijn dat ik weer eens steun nodig heb zal ik je zeker weer contacten! Rest mij om je veel liefs en goeds toe te wensen!! Wees zuinig op jezelf en weet dat je echt goed bezig bent! Misschien wat dramatisch maar ik heb het idee dat ik weer een stuk van mijn leven terug heb en dat ik nu alleen nog met mijn hoofd in de regenboog loop.

Dank je Mike voor wie je bent en wat je doet, dikke knuf.

Mirjam

Angst MRI scan


Lieve Mike
Wat ben ik geweldig geholpen door jou sessie voor mijn angst voor de MRI scan. Ik sta nog versteld van de rust die over mij heen kwam toen ik bij je wegging
door het zelfvertrouwen en de tips die jij mij mee gaf. Het ankertje wat je vertelde heb ik regelmatig herhaald en zal dat in de toekomst nog vaak herhalen.
De scan heb ik  inmiddels gehad ik ging er heel rustig naar toe en kwam er na 25 min weer heel rustig uit onvoorstelbaar.
Mike wat ben ik je dankbaar en wat is Hypnose fijn.
Henny

Stoppen met roken


Vandaag 1 week geleden stapte ik binnen bij Mike. De laatste sigaret nog voor de deur gerookt,  ik was namelijk een kettingroker, met 2 pakken (40 sigaretten ) per dag. Binnen eerst een uitgebreide intake gehad, je moet natuurlijk zelf ook heel graag willen stoppen met roken. Zoals ik het beschrijf, is het de hypnose van Mike en mijn innerlijke kracht. Na de hypnose stapte ik naar buiten en zoals ik het moet beschrijven; Vond ik het raar. Mijn auto rook nog naar de sigaret, ik kwam nog langs de pomp, en ook bij de boodschap kom je er langs. Het is echt niet zo dat je niet meer weet dat je gerookt hebt. Maar vooral vreemd dus. De 1ste dag na de hypnose was ik heel erg moe. De 2de dag werd ik toch echt op de proef gesteld , want met mijn hormonen en stress om de hoek was ik effe behoorlijk licht ontvlambaar . Ik heb toen ook met Mike gesproken , en zijn stem kalmeerde me heel erg, en ik deed de ademhalingstechniek die hij me had geleerd. Ik zei tegen mezelf; het is nu of nooit. Verder heb ik die nacht wat liggen zweten. Maar het rare is, je krijgt verder geen afkickverschijnselen. Ik voel me elke dag fitter, mijn huid wordt mooier, en ik hou centen over. Dus al met al! Een hele goede aanrader!

Liefs Ursula

Stoppen met roken


Hai Mike.
Vorige week bij je geweest ,omdat ik nadat ik gestopt was met roken de drang naar een sigaret nog sterk aanwezig was,. In de avond pakte ik nog naar de e- sigaret.
Sinds ik bij je de deur uitstapte na de hypnose is de drang naar een sigaret weg en de e sigaret is weg.  Ik ben een NIET ROKER. Dank je wel Mike.

Ria

Nu 3 maanden gestopt met roken samen met mijn man. Gaat super goed we zijn veel sportiever geworden

Janneke en Benny

Op donderdag 18 mei stapte ik binnen bij Mike. Met de gedachten dit gaat mij nooit lukken. Ik vond het super spannend alleen al het idee dat ik nooit meer een sigaret zou opsteken als ik bij hem de deur uit zou gaan. Ha ha, nou dat klopt. IK BEN EEN NIET ROKER. Het voelt heel goed.

Astrid

Emotionele bagage


Ik ben bij Mike geweest voor een hypnose behandeling voor mijn emotionele bagage, het was een hele bijzondere ervaring. Ik vond het best een beetje eng om te gaan je weet niet wat je te wachten staat, maar je wordt door Mike zo goed voorgelicht tijdens de intake en hij inventariseert de situatie van tevoren erg goed. Ik heb al heel wat geld uitgegeven aan allerlei therapieën maar dit is voor mij de sleutel om verlost te worden van alles wat me belemmerd. Het is nog maar pas geleden natuurlijk maar ik tril niet meer, dat liep ik hele dagen te doen en er is innerlijke rust gekomen in situaties die niet prettig zijn blijf ik er rustig onder. Het klinkt te mooi om waar te zijn maar je moet het zelf ondervinden. Zoek niet verder naar hulpverleners maar ga naar Mike, bij mij was nu de tijd rijp om de juiste persoon te vinden. Mijn behandeling werkt door, het opruimen gaat vanzelf verder nu, dus je hoeft ook niet wekelijks terug naar je therapeut. Ik ga nog wel 2x terug voor nog 2 andere zaken op te lossen, dat gaat niet tegelijkertijd, maar ik heb er alle vertrouwen in dat dit voor mij op het juiste moment is gekomen. Mike nogmaals bedankt dat je op mijn pad bent gekomen en tot de volgende behandeling

Carla

Angst (Tinnitus)


Hoi Mike , 10 febr. bij je onder hypnose geweest . Tijdens het intakegesprek kreeg ik al een eyeopener van je . Ik had enorm last van oorsuizen , en was bang dat ik- als het er soms even niet was – het zelf opriep door de angst om het te krijgen. Tijdens die intake zei jij al dat het jouw inziens geen tinnitus was , maar het gevolg van een enorm stress-jaar . Je had volkomen gelijk !! .Tijdens de hypnose heb je het probleem “angst ” aangepakt en me een “ankertje” gegeven.
Het heeft me zo enorm geholpen , ik zou het iedereen aanraden !! Maar het is zoals jij zei Mike : je moet er 100% voor gaan en er zelf aan blijven werken ( in mijn geval dmv. meditatie en yoga. De neerwaartse spiraal waarin ik zat is nu omgekeerd naar een opwaartse !! Ik ben hier ontzettend dankbaar voor ! Mijn volgende stap is slapen zonder medicatie , als het niet lukt maak ik zeker weer een afspraak ! Veel succes Mike , ik hoop dat je nog veel mensen kunt helpen.

Groet  Tineke

Stoppen met roken


Zoals afgesproken stuur ik je een mail om je op te hoogte te brengen hoe het gaat. Op 23 maart ben ik bij je in de praktijk geweest om te stoppen met roken. Na diverse stoppogingen (lees worstelingen) was hypnose mijn laatste hoop. Voor iemand die deze ervaring niet heeft, is het niet te bevatten hoe het voelt om te stoppen dmv hypnose. Zo verbazingwekkend eenvoudig als je het vergelijkt met andere stoppogingen. Natuurlijk, ik ben pas anderhalve week verder, dus ik mag niet te vroeg juichen. Maar ik heb er alle vertrouwen in, het voelt anders, het voelt gewoon goed. Ik kan hier allerlei relazen doen over hoe verbaasd ik was in bepaalde situaties. Dat ga ik niet doen, ik ben heel blij dat ik niet meer rook en ik wil je hiervoor nogmaals bedanken.

Groetjes Jolanda

Rijexamen/Faalangst


Ik ben een aantal keren gezakt voor mijn praktijk rijexamen,  puur door zenuwen en faalangst. Na de hypnose behandeling bij Mike ben ik nu geslaagd. Ik had geen angst meer en was niet zenuwachtig. Super gegaan. Bedankt.
Groet Melissa.

Stoppen met roken


Super ervaring. Nu iets langer als een week geleden en de behoefte om te roken is totaal weg . Ff in het begin moeten wennen om de gewoonte te doorbreken maar verder gaat het heel erg goed . Voor ieder die echt wil stoppen een aanrader.  Bedankt Mike

Janneke

Emotionele bagage opruimen


Beste Mike,

Woorden schieten mij te kort als ik mensen zou moeten uitleggen hoe ik me nu voel en wat ik voel. Ik zou op dit moment mijn innerlijke rust en mijn gemoedstoestand met niks willen ruilen. Niks kan tegen deze mooie ervaring opwegen. Mijn besluit dat er iets met mij moest gebeuren stond al in januari 2015 vast. Ik had hulp nodig maar wat en hoe kwam ik niet uit. De drang om uit dit ellendige gevoel verlost te willen worden was groot maar hoe ? Met deze vraag heb ik heel lang geworsteld. Of mijn ellende en bagage niet erg genoeg was werd in juli 2015 mij medegedeeld dat ik borstkanker had. Mijn wereld stortte niet in want daar had ik geen tijd voor. Ik had weer iets om tegenaan te vechten en te schoppen. Mijn eerste doel was deze ziekte voor nu te overwinnen. Tegelijkertijd dacht ik dit is een les Ays zoals zoveel lessen je in het leven hebt gehad. Ook de kanker ga je nu overwinnen. Dus zo gezegd zo gedaan.

Na een ziekte en herstel periode van anderhalf jaar dacht ik en nu is het tijd voor mijn ziele genezing. Van de ziekte genezen betekent niet dat je genezen bent. De bedoeling is dat je leeft en niet zoals altijd weer gaat overleven in mijn geval.

Mijn eerste afspraak bij jou was heel spannend moet ik je eerlijk toegeven. Vond het heel zwaar om je volledig te vertrouwen. Maar dat zegt meer iets over mij dan over jou. Nu na mijn 2e therapie denk ik “Dit kan niet waar zijn” wat ben ik toch goed op weg. Er gebeurt zo veel sinds eind november… Ik droom heel veel en daar ben ik blij om ,alles wordt opgeruimd. Voel me veel vaker gelukkig en zeker dankbaar en tevreden. Heftige situaties die me altijd zo pijnlijk konden overheersen zijn voor nu verleden tijd. Ik leef in harmonie met me zelf en mijn situatie. Mijn grootste vijand de Angst is nu op de achtergrond ,ben er in gedachte niet meer mee bezig ,ik bepaal en niet de Angst! Ik had altijd moeite met iets te vertellen of uit te spreken, Ik merk steeds meer dat ik ook wat te melden heb en mensen duidelijk kan maken wat mijn inbreng is ,heerlijk gevoel vooral op het werk.

I am so happy! Trots op me zelf ,echt waar. Ik geloof dat alles in het leven een bedoeling heeft en geduld zal belonen. Dat ik naar jou moest komen was ook een feit. Dankjewel Mike jij bent de sleutel voor mij geweest. Met jou hulp ben ik dichter bij me zelf gekomen. De eerste grote stappen zijn gezet de rest komt wel.

Zeker tot ziens zoals altijd 2 stappen vooruit 1 stap achteruit ,en dat mag is niet erg. Voor het eerst voel ik dat ontzettend aan me zelf en voor me zelf aan het werk ben.

Lieve groetjes

Aysel

Snacken en Snaaien / Afvallen


Op aanraden van een goede vriendin, die dankzij hypnose gestopt was met roken,  heb ik direct besloten om contact te zoeken met Hypnose Praktijk Eindhoven. Op 20 december 2016 heb ik een hypnose sessie ondergaan om af te vallen. Ik was erg sceptisch in het begin, maar moest toch een manier vinden om mijn emotie eetbuien onder controle te krijgen. Ik werd echt een beetje wanhopig.

Maar het resultaat is werkelijk ongelooflijk! Na 1 sessie ben ik van mijn suiker verslaving af! Het geeft gelijk resultaat en het voelt zo goed. Ik heb nu rust in mijn hoofd en ben niet constant aan het vechten tegen de drang om te gaan eten. Er kan lekkers in de kast liggen zonder dat ik de neiging heb om het op te eten.

Wat mij echt nooit lukte, lukt nu wel! Geen dieet, maar een gezonde levensstijl. Ik voel me beter, fitter en slanker.

Een hele goede aanrader!

Mike bedankt.

Groetjes,

Maja

Reacties Stoppen met roken

Ik ben na 1 bezoek bij Hypnose Praktijk Eindhoven op 1 april 2016 al gestopt. Nog even en ik ben er een jaar vanaf. Ben super blij en voel me goed.

Bedankt Ylse

Alweer een half jaar gestopt met roken, na de hypnose van Mike geen enkele behoefte meer aan een sigaret gehad! Mike bedankt

Frank

Ik ben  eind december geweest en niet meer gerookt Super ervaring, dik tevreden, nooit meer met zo’n stinkstokje , Mike Bedankt

Jan v K

Al bijna 2 weken gestopt met roken!!! Dit is me nog nooit zo makkelijk gelukt!! Ben er super blij mee Mike!!!

Wendy

Jaaaa vanaf 9 november al gestopt helemaal top een aanrader

Miranda

Niet lekker in mijn vel

Hoi Mike ,

Ik zou je laten weten hoe het me vergaan was, na de hypnose van 3 januari.

Nou ja, na dag 1 mailde ik je al, omdat ik me van binnen erg opgefokt voelde, en heel de dag wel kon huilen, was erg emotioneel. Gelukkig vertelde je me dat dit verwerking was en niks geks in elk geval, en vanaf die dag is het elke dag beter gegaan en voelde ik me elke dag sterker, en minder nerveus. Ik merkte echt al heel snel verschil!  En dacht soms : jeetje ben ik dat wel die zo rustig blijft? Of waarom reageer ik zo mild? Nu na 2 weken, kan ik wel huilen, maar dan van de ommekeer die het gebracht heeft! Ik had serieus nooit gedacht na alles wat ik geprobeerd heb, dat ik me ooit nog zo kon voelen als nu. Ik heb het eindelijk fijn met mijn dochters, in plaats van elke dag  ruzie en gemopper. Ik voel me rustig van binnen, ik kan me niet meer druk maken om dingen, waar ik me eerst behoorlijk druk om maakte.

Gebruik mijn ankertje ook regelmatig en voel me er goed bij! Met mijn vriendin (die ook bij jou geweest is) praten we er veel over, wat het ons gebracht heeft. Daarom moeilijk wat ik tegen je moet zeggen om te bedanken, want er is geen woord te verzinnen om aan te geven hoe blij ik ben, dat echt na jaren knokken, en strijden, ik me eindelijk kan voelen zoals ik me ooit voelde! Een hele grote dankjewel Mike, dat ik dankzij jou mijn leven terug heb. Mocht er ooit nog iets zijn, dan weet ik je te vinden.

Groetjes Esther

Blowen

Hoi Mike, even update van hoe het gaat na jouw behandeling. Na 25 jaar dagelijks blowen…gaat het echt héél erg goed! Heb er heel erg veel baat bij en merk dat ik niet eens behoefte heb aan een jointje. Ook het slapen gaat boven verwachting goed! Super bedankt! Maak nu al veel reclame voor je en je zal mij zeker nog eens zien voor andere zaken. Nogmaals super bedankt!!!

Groet Max

Wiet verslaving

Ik ben gister onder hypnose geweest, (voor mijn wietverslaving) het is een geweldige ervaring, en er zijn altijd wel mensen die er anders over denken, maar mijn mening is ervaar het!!! Voor je oordeelt!!! Het is nog kortdag om er veel over te zeggen , maar voel me nu al beter en nog geen behoefte, en ga er vanuit dat het wel goed komt!!! Ben blij dat ik die stap heb genomen en de praktijk is toppie!!! Ben zeer tevreden!!! Bedankt Mike tot snel ,dan pakken we het roken aan!!! Echt een aanrader mensen!!!

Update van Patricia:
Het gaat supers!!! Nog steeds geen behoefte gehad, zelfs nu het wat slechter gaat met mijn moeder die in het zh ligt!!! Vroeger greep ik er meteen naar , nu niet meer!!!

Patricia

Stoppen met roken

Laagdrempelig open en zeer duidelijke uitleg over hoe en wat.
Nu bijna 2 maanden later nog steeds gestopt met roken zonder enkele moeite of drang.

Ankie

Winterdepressie

Een dikke week geleden ben ik naar de praktijk gegaan met de instelling; baat het niet dan schaadt het niet. Jaarlijks loop ik tegen mijn ‘winterdipjes’ aan en werd moe van mezelf en de mensen om me heen vast ook..  Mensen, ik kan jullie vertellen; dit is echt een Game changer! Ik merk zo’n enorm verschil, en de mensen om me heen merken het ook echt! Waar ik eerst door een klein akkefietje mijn hele dag kon laten verpesten merk ik nu ineens: Hee, ik ben gewoon doorgegaan en niet meer chagrijnig. Ik kon heel erg lang in dingen blijven hangen, dit is enorm verbeterd (Lees: helemaal niet meer). Ook heeft mijn zelfvertrouwen een boost gekregen. Als je verteld over hypnose reageren mensen sceptisch, ik denk nu bij mezelf, denk jij maar lekker wat je wil, mijn leven is totaal veranderd! Ik raadt het iedereen aan!  Bedankt Mike!

Bo

Stoppen met roken

Ik raad iedereen die stinkt naar een asbak uit zijn mond, deze man Mike aan. Ik ben ook bij Mike geweest geloofde er eerst helemaal niks van maar na een korte uitleg en gesprekje heb ik er toch in geloofd en ben ik nu 5 weken van het roken af en mis niks.  Bedankt Mike

Ferry

Nagelbijten

Zoals beloofd zou ik nog terugkomen op de hypnose behandeling tegen het nagelbijten. Het is nu bijna 2,5 maand later en ik bijt nog steeds geen nagels, dus de behandeling heeft idd gewerkt 🙂
Ik vind het zeer bijzonder dat ik door één behandeling bij jou, van een 15-jarige nagelbijtverslaving ben afgekomen.

Als ik iemand spreek met hetzelfde probleem zal ik je zeker aanbevelen!!
Rik

Stoppen met roken

Ik ben bij Mike geweest, 4 weken geleden en had mezelf er van alles bij voorgesteld maar Mike is een aardige man die goed en duidelijk uitlegt wat hij gaat doen. Hij nam de tijd en om een lang verhaal kort te maken….

Yes !!! ik ben helemaal klaar met roken !!! Ik zeg niet dat jezelf niets hoeft te doen maar ik ben er vanaf…mijn mond ruikt niet meer naar een volle asbak…mijn kleren ook niet en mijn auto is ook geen rijdende peukenbak meer…ook hoef ik nergens meer naar buiten te lopen en me geen paria meer te voelen dat ik rook…

Kortom ik voel me beter en ik hou nog flink wat centjes over…ja ik ben wel wat aangekomen maar dat kan ik ook wel weer de baas als me dit met hulp van Mike gelukt is…

Ik was een behoorlijke, gezelligheids en gewoonte (stress) roker die overal een excuus voor had om een peuk aan te steken…Nu kan ik mijn kleindochter kussen zonder dat ze mijn vieze rooklucht ruikt…nou het is heel wat maar wel de waarheid en dat allemaal voor die €95 !!!! Heb ze allang terug verdiend THANKS Mike

Harriëtte

Stoppen met roken

Ik ben 14 oktober geweest voor stoppen met roken en  nog steeds gestopt zonder moeite!
Zelfs tijdens crisis momenten op het werk met heftige agressie geen enkele behoefte aan een sigaret.

De gewoonte is er niet meer heel gek…je denkt na het eten bv oh ja sigaret maar de behoefte is er niet.
Dit duurde bij mij 2 dagen en de gewoonte was weg.

Ankie

Stoppen met roken

23 mei gestopt via hypnose! Rookte bijna 30 jaar! Nu nergens geen last meer van!

Had ik veel eerder moeten doen!

Monique

Stoppen met roken

Ik ben nu precies een maand gestopt met hulp van hypnose praktijk Eindhoven.

Na 24 jaar roken en nu nergens geen last van. Super manier van stoppen met roken.

Reno

Stoppen met roken

Nooit gedacht dat dit zou werken en enigszins sceptisch 10 oktober naar Eindhoven gegaan. Niet wetende wat ik precies kon verwachten. Het is ongelooflijk maar waar. Na 16 jaar roken menig eigen stop poging dan nu echt gestopt. Geen behoefte geen drang om te snacken. En zelfs slapen (heb je een stukje erbij meegenomen) gaat een heel stuk beter. Ik ben je echt zo enorm dankbaar en raad het dan ook iedereen aan. Als je wil hebt is er dus deze weg.

Ik raad het echt aan meen er elk woord van! Voel mij super goed. Begin weer dingen te proeven en te ruiken echt een genot.

Saskia

Duikangst

Hey. Mag ik jou bedanken voor wat je hebt gedaan.. Ik heb inmiddels 3 duiken gemaakt. Alle 3 zijn ze goed gegaan zonder paniek. En als er paniek dreigde, kon ik het goed onder controle houden. (5.5mtr 30minuten)(13.8mtr 45minuten) en 3uur geholpen bij het WK lifesaving (reddingpoppen van de bodem afhalen)(best intensief) bij de eerste duik was ik nog sceptisch qua behandeling maar ik kan nu zeker wel zeggen dat het heeft geholpen. Super bedankt!
Mijn volgende vraag was dan ook of ik nog een afspraak met je kan maken om te stoppen met roken?

Groet Jolanda

Slaapprobleem

Hey Mike! Wat heb ik heerlijk geslapen, ik ging liggen zoals je zei dat ik moest gaan liggen en weet niet eens dat punt dat ik weg viel maar ik was gewoon ineens weg binnen no time en inderdaad ik voel me uitgerust en fit. Ik wil je even bedanken! Ik voel me echt een super-slaper.

Groetjes Michelle

Snacken en snaaien

Een aantal weken geleden bij Mike geweest een bijzondere ervaring die je geeft wat je nodig hebt. Mike is een rustige man die weet hoe hij je moet behandelen.

Ariena

Vliegangst

Beste Mike,

Ik wil even zeggen dat ik een geweldig fijne vlucht gehad heb, wel wat zenuwachtig maar geen angst.. Telkens als ik beetje nerveus werd had ik m’n ankertje! Heel erg bedankt hoop dat ik ook een fijne terug vlucht heb over 3 weken. Maar daar vertrouw ik op.

Groetjes, Shirley

Angst eten buitenshuis

Super bedankt voor de Hypnose. Afgelopen week op vakantie geweest en optimaal kunnen genieten, omdat ik overal kon eten en drinken!!  Echt bedankt.

Esther

Stoppen met Roken

Ik ben 1 april 2016 bij hypnose praktijk Eindhoven geweest. Wat er met mij gebeurd is kan ik helaas niet vertellen omdat ik het echt niet weet. Ben nu op 30 juli 2016 nog steeds rookvrij. Super. Ik was een stevige rookster. Rookte 20 sigaretten per dag. Iedereen vindt het super knap. Ik zelf denk ooit, valt wel mee hoor. Ben er super blij mee en raad het iedereen aan.

Ylse

Stoppen met Roken

Hoi Mike, inmiddels vandaag 5 weken en 2 dagen gestopt en dit had ik veel eerder moeten doen! Zoals je al zei je moet het ook echt willen dat klopt! Heb een moeilijke eerste week gehad!! Zeker de momenten dat ik even niets te doen had en bij de koffie en na het eten! Maar heb door gezet en na een week was het ook helemaal over! Kan heel makkelijk zonder! Heb 30 jaar gerookt en 20 pogingen gedaan maar deze heeft echt gewerkt! Dank je wel!!!

Monique van der D.

Rouwverwerking

Hè Mike nog bedankt het heeft zo geholpen de hypnose nogmaals bedankt waar ik al bijna 3 jaar mee worstel is in 1 uur weg ben zo gelukkig raad iedereen aan hypnose geweldig na het overlijden van me ouders na elkaar 12 weken ging het niet goed met me rouwverwerking. werd alleen maar erger heb Mike gebeld en resultaat super ben gelukkig mens thanks Mike

Rian

Faalangst

Graag zou ik met jullie mijn ervaring delen van mijn hypnose sessie.  Ik heb HPE bezocht omdat ik al mijn hele leven geremd word door faalangst. Deze faalangst belemmerde mij op alle denkbare manieren, mijn carrière, liefdesleven, sociaal etc… Maar vooral om succesvol te zijn. Deze faalangst  saboteerde mijn eigen geluk.

Aan prachtige goede ideeën ontbrak het me nooit. Echter waren de ” beren op de weg” altijd te verlammend om daar te komen waar ik wilde zijn. Vele therapieën, cursussen en opleidingen heb ik gevolgd om van mijn faalangst af te komen. Maar nooit met blijvend resultaat en vaak helemaal zonder. Dit koste me vooral veel tijd, geld en teleurstelling. Mede daardoor zocht ik naar een ” snelle” oplossing. Door de extreem goede ervaringen van vrienden en kennissen werd mij gewezen op hypnose.
Het duurde even voor ik de stap durfde te wagen, ik vond het best een beetje een eng idee.  Maar na het bezoeken van de website van HPE en een kort gesprekje met mijn hypnotiseur Mike de Wolf was ik volledig gerust gesteld en ben ik vol vertrouwen de behandeling in gegaan. Tot op de dag van vandaag met grote blijdschap en tevredenheid.

Er is een nieuwe wereld voor me open gegaan. Vanaf het moment dat ik na de behandeling de praktijk heb verlaten lijkt alle goeds als vanzelf op mijn pad te komen. En mijn faalangst verdwenen als sneeuw voor de zon. Niet alleen mentaal en emotioneel maar ook fysiek heeft er een metamorfose plaats gevonden die ook door mijn omgeving meteen zichtbaar en voelbaar is. Heel soms op een onverwacht moment voel ik mijn faalangst nog wel eens boven komen. Héél even want door het ” ankertje” dat ik van mijn hypnotiseur mee gekregen heb ben IK de baas over mijn gevoelens.

Ik wil mijn ervaring graag met eenieder van jullie delen omdat ik iedereen deze amazing ervaring gun. Hypnose is NIET eng, ik heb me zelden zo relaxed gevoelt als tijdens mijn behandeling.

Warme hartengroet, Sil

Stoppen met roken

Ik ben 7 Oktober in de praktijk bij Mike geweest om te stoppen met roken.
Ik was een enorme grote roker en na de sessie heb ik nog steeds geen behoefte aan een sigaret gehad dus met andere woorden ik rook al 2 weken niet meer . Dus als je echt wil stoppen met roken maak een afspraak bij Hypnose Praktijk Eindhoven. Gegarandeerd dat het je lukt.
Groetjes Henriette

Zelfvertrouwen

Jarenlang zat ik niet lekker in mijn vel. Ik was onzeker, achterdochtig, wantrouwend , voelde me gauw aangevallen en vond het altijd belangrijk dat anderen mij aardig vonden. Ik had ook steeds het idee dat veel aan anderen lag, waardoor ik mij ongelukkig voelde. Wat kon ik daar toch aan doen? Op een gegeven moment zag ik op FB steeds vaker berichten staan over hypnotherapie. Maar wat houdt dat nou in? Wat doet men met je? Als ik onder hypnose ben wat gebeurt er dan? Kan men gekke dingen met je doen? Je bent toch helemaal weg en weet niets of hoort niets? Al dat soort vragen spookten door mijn hoofd. Toch maar de stoute schoenen aangetrokken en mij er wat verder in verdiept. Kreeg veel duidelijkheid  en heb een afspraak gemaakt met Mike de Wolf van Hypnose Praktijk Eindhoven.

Dan kom je daar , beetje vreemd, maar werd al snel gerustgesteld en kreeg duidelijke uitleg wat er ging gebeuren. Ik verbaasde me erover dat ik alles kon horen wat Mike tegen mijn onderbewustzijn vertelde. Ik had wel een heerlijk loom gevoel, maar was er wel bij. Toen ik naar huis reed had ik een zeer voldaan gevoel. En het heeft mij geholpen!! En hoe!!

Het lag niet aan anderen, wat ik altijd dacht, maar aan mijzelf. Ik zit weer heerlijk in mijn vel, ben nog steeds dezelfde persoon, alleen zekerder, assertiever en niet meer achterdochtig en wantrouwend en voel me niet meer aangevallen. Meestal denk je dan dat had ik 10 jaar geleden moeten doen. Maar ik niet, ik heb het op het juiste moment en bij de juiste person gedaan.

Mike ik ben je heel dankbaar en hoop dat velen de weg naar je weten te vinden.

Bedankt en veel succes!

Ton

Auto rijden

Graag wil ik mijn ervaring met hypnose delen. Sinds enkele jaren had ik een probleem met autorijden. Ik voelde mij niet meer op mijn gemak met autorijden, voornamelijk op de snelweg.

Jarenlang heb ik met plezier gereden maar de laatste jaren was het vaak een verkrampte autorit. Ik weet niet de reden hiervan maar dat was voor mij ook niet belangrijk ,ik wilde hier gewoon vanaf.

Ik had al vaker gehoord van hypnose en was nieuwsgierig of mijn probleem ook kon worden opgelost. Ik heb contact gezocht met Hypnose Praktijk Eindhoven en heb diezelfde week nog een afspraak gemaakt. Ik was best zenuwachtig maar ik ben al snel op mijn gemak gesteld omdat mij alles goed is uitgelegd en vooral dat ik in een trance gebracht zou worden waar ik nog alles zou horen. Mijn angst voor hypnose is verdwenen en ook mijn angst tijdens het autorijden. Ik rij nu weer ontspannen zoals het hoort. Mike heeft mij ook een soort ankertje meegegeven voor als ik toch nog eens in een situatie zou komen dat het misschien op zou spelen en dat geeft mij zoveel vertrouwen dat IK weer in control ben en niet mijn gedachtes.

Gr. A.

Stoppen met roken

Ik heb met Mike gebeld om een afspraak te maken omdat ik wilde stoppen met roken. Na het overlijden van mijn man was ik weer begonnen. Ik rookte anderhalf pakje per dag.  Ik wilde echt stoppen maar kon het alleen niet.  Ik was benieuwd of het onder hypnose zou werken.
Ik ben op 18 maart onder hypnose geweest en heb tot op de dag van vandaag geen sigaret meer aan geraakt.  Maar je moet echt zelf willen en dan werkt het echt. Ik kan het iedereen aanraden. Doe en durf en het veranderd je leven.
SUCCES
Groetjes Karien

Vliegangst

Hi Mike

Ik ben net veilig geland in Bodrum.
En ik heb een bijzondere vlucht gehad. Het was echt heel bijzonder hoe
rustig ik was. Het voelt wel nog een beetje onwennig en ik heb veel gehad
aan het anker om de spanning weg te houden. Maar al met al echt heel erg fijn zo!!!

Nogmaals dank
Gr Ron

Stoppen met roken

72 dagen rookvrij. Ik ben bij Mike 72 dagen geleden geweest. Voorheen was ik een 30 jarige stopper . Nicotine pleisters , homeopathie, pillen , kauwgoms , elektronische sigaret en vele andere pogingen niets hielp.

Door de hypnose bij Mike sta ik er heel anders in. Het ging vanzelf en zonder moeite. Ik kan het iedereen aanraden die er echt vanaf wil. Dank je wel Mike.
Groetjes
Esther

Alcohol verslaving

Jaren en jaren heb ik iedere dag alcohol gedronken. Heel makkelijk als je in de horeca werkt. Maar zoetjes aan werd het steeds meer en steeds vroeger, vooral op mijn vrije dagen.
De behoefte werd steeds groter en ongemerkt veranderde mijn gedrag ook zonder drank onzekerder en weinig te zeggen. Met drank onbesuisde dingen zeggen en ik merkte dat ik mezelf en vooral het drankgebruik niet meer onder controle had. Steeds vaker ook black outs, die ik na een tijdje heel normaal begon te vinden. Dat hoorde toch bij mij?  ik deed er toch niemand kwaad mee? Heel langzaam kwam het besef waar ik mee bezig was. Ik was mezelf aan het verzuipen. Letterlijk en figuurlijk. Ik wilde er vanaf maar hoe. Naar een hulpgroep of dergelijke wilde ik niet, daar schaamde ik me voor. Ook niet naar de huisarts of een andere hulpverlener. Maar wat dan? Op een avond was ik met  mijn  partner op een feestje en de drank vloeide weer rijkelijk. Weer een black-out en slechts enkele vage  herinneringen, waaronder een ruzie met mijn partner waarbij ik enkele ontzettend gemene en onware dingen tegen hem schreeuwde. Met twee aparte taxi’s naar huis en de volgende dag werd ik op de bank wakker. Dat was nog nooit gebeurd!! Waar was ik mee bezig. Ik was mijn relatie, mijn lichaam en mijn werk aan het verzuipen. Dat kon zo niet langer. Ik ben anderhalf uur gaan wandelen in de regen en storm. Toen ik thuiskwam heb ik eerst mijn partner de verontschuldigingen aangeboden en gezegd dat dit de eerste en laatste keer was dat ik me zo erg gedragen had. Voor mezelf had ik voorgenomen dat de drank afgelopen moest zijn.
Ik kende de hypnose praktijk Eindhoven al van een eerder bezoek , waar ik toen hele goede ervaringen mee had en heb toen de stoute schoenen aangetrokken en Mike benaderd of hij mij met dit probleem kon helpen. Gelukkig kon ik al binnen 2 dagen bij hem terecht en met één sessie was ik al geholpen. Wat een geweldige ervaring. Ik heb geen afkickverschijnselen gehad, geen drang meer om te drinken en voel me geweldig. Een heel ander tevreden mens die niet meer afhankelijk is van de drank. Onvoorstelbaar! Dit is nu een maand geleden, ik heb sindsdien niets meer gedronken en heb er ook geen behoefte meer aan. Heel soms denk ik wel eens, zal ik iets nemen want ik vond het altijd zo lekker, maar daar blijft het bij.
De meeste vrienden en kennissen reageren opgetogen als ik het vertel en kunnen zich niet voorstellen dat het zo’n groot probleem was bij mij. Maar als ik hun de verhalen vertel zien ze opeens dat ik inderdaad best al ver was. Sommigen proberen mij toch weer een drankje te laten drinken omdat het zo “ongezellig” is als ik niet drink. Maar ik kan die verleiding makkelijk weerstaan . Ik voel me weer een gelukkig, tevreden mens en mijn relatie is weer geweldig. ik kan dus iedereen met een probleem de hypnose praktijk Eindhoven van Mike de Wolf aanbevelen.

Super Mike hartstikke bedankt!!!

Stoppen met snacken en snaaien

Doordat ik gestopt ben met roken maar niet met snacken zijn de kilootjes er wel in de loop van de jaren bijgekomen. Ik ben ter vervanging van het roken ook meer gaan snacken. Ik heb vaak geprobeerd er mee op te houden maar na enkele weken verviel ik toch weer in mijn oude patroon.

Heb op facebook Hypnose Praktijk Eindhoven vaak voorbij zien komen. Heb contact gezocht en gevraagd of ze wat aan mijn snack en snaai gedrag konden doen zodat ik beter kon afvallen.

Resultaat is dat ik inderdaad geen behoefte meer heb in iets lekkers maar dat de gewoonte nog wel uit mijn systeem moet. Ik ben me bewust van het feit dat ik een dagelijkse gewoonte had gecreëerd om iets te snacken zonder dat ik er echt zin in had. Dat dit middels 1 sessie verholpen kan worden vind ik heel bijzonder en dat zonder strijd.

Petra

Stoppen met roken

Ik ben hier 21-12-2015 geweest voor een “stoppen met roken” sessie. Ben tot op heden nog steeds gestopt. De dag na de sessie had ik het er heel moeilijk mee maar na 1 telefoontje met Mike, was dit alweer afgelopen. Nu een week gestopt en heb er nog steeds geen behoefte aan maar het werkt alleen als je het zelf ook echt wil! Anders moet je het nog niet doen. Ik ben heel tevreden! 02-02-2016 Ben nog steeds gestopt? en geen moeite mee!!! Een echte aanrader!!!
Kim

Stoppen met roken

4 April bij Mike geweest. Aparte gewaarwording maar nu na ruim 2 weken nog steeds rookvrij. En dit zonder veel moeite. Een aanrader
MJ

Snacken en snaaien

Mike bedankt mij heeft het heel goed geholpen ik snoep helemaal niet meer en ik ben al 6 kilo kwijt goed hè .
groetjes Anneke